сите категории

Профил на компанијата

Компанијата Shantou Changjia е еден од главните извозници на текстил и облека во Шанту. Основана во 1998 година, таа е специјализирана за производство и извоз на машка и женска долна облека и ги продава низ целиот свет. Во моментов, нашата компанија произведува серија на разновидна женска долна облека, вклучувајќи: градници, Кратко, танга, камизоли, шорцеви, корсети, боди, серии на облекување, производите се сечат и шијат, безшевни и врзани предмети, итн. Носењето за спиење и секојдневната облека се исто така наши главни производи.

Како претпријатие кое долги години се занимава со надворешна трговија и извоз, нашата компанија се стреми да развива нови производи со предностите на сопствените фабрики и додава нови елементи на оригиналните производи за да биде во чекор со модните трендови.

Со цел да обезбедиме навремена испорака и квалитет на производите, нашата компанија формулираше целосен и зрел систем за управување со квалитетот и строго го имплементираше.

Во изминатите 25 години, нашата компанија воспостави стабилни трговски односи со многу клиенти ширум светот и обемот на трговијата постојано расте. Нашата компанија има две потфабрики во целосна сопственост со годишен производствен капацитет од 8 милиони парчиња производи за долна облека. Во овој регион, воспоставивме блиски односи меѓу понудата и побарувачката со многу производители за да им обезбедиме на клиентите поконкурентни цени.

Искрено се надеваме дека ќе воспоставиме вин-вин трговски односи со пријателите дома и во странство, нека работиме заедно рака под рака!

Жешки категории