сите категории

Дознајте за нашата компанија

Дознајте за нашата компанија
За ChangJia

Компанијата Shantou Changjia е еден од главните извозници на текстил и облека во Шанту. Основана во 1998 година, таа е специјализирана за производство и извоз на машка и женска долна облека и ги продава низ целиот свет. Во моментов, нашата компанија произведува низа различни женска долна облека, вклучувајќи: градници, гаќи, танга, камизоли, шорцеви, корсети , боди, серии за облекување, производите се сечат и шијат, безшевни и врзани предмети, итн. Носењето за спиење и секојдневната облека се исто така наши главни производи.

Како претпријатие кое долги години се занимава со надворешна трговија и извоз, нашата компанија се стреми да развива нови производи со предностите на сопствените фабрики и додава нови елементи на оригиналните производи за да биде во чекор со модните трендови.

Видео Дозволете да знаете повеќе за нас!

Видео Дозволете да знаете повеќе за нас!
игра

Карактеристики на производот

Од почеток, целта беше да се произведе најдобар квалитет со најнапредна технологија.

Производи со висок квалитет

Специјализирани сме за производство на супериорна и здрава долна облека и облекување за клиенти ширум светот.

Добиен сертификат

Положивме ISO 9001 и BSCI сертификати.

Сертификат 1
Сертификат 2
Сертификат 3
Нашата мисија е да произведуваме најдобар квалитет за најдобри цени
Нашата мисија е да произведуваме
Најдобар квалитет за најдобри цени

Во изминатите 25 години, нашата компанија воспостави стабилни трговски односи со многу клиенти ширум светот и обемот на трговијата постојано расте. Нашата компанија има две потфабрики во целосна сопственост со годишен производствен капацитет од 8 милиони парчиња долна облека производи. Во овој регион, воспоставивме блиски односи меѓу понудата и побарувачката со многу производители за да им обезбедиме на клиентите поконкурентни цени.
Искрено се надеваме дека ќе воспоставиме вин-вин трговски односи со пријателите дома и во странство, нека работиме заедно рака под рака!

Имате прашање на ум? Дозволете ни да ви помогнеме

Жешки категории